Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Program kereten belül beszerezhető eszközök Nálunk kaphatók, kifejezett csomagokat és egyedi árakat biztosítunk, amennyiben Nálunk vásárol.
SITKA Férfi Nadrág Mountain Pant Optifade Subalpine

SITKA Férfi Nadrág Mountain Pant Optifade Subalpine

HARKILA Női Saxnas Gtx Bakancs Women W.Green

HARKILA Női Saxnas Gtx Bakancs Women W.Green

HARKILA Hordhám Deer Stalker Bino Strap Willow Green

41 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak 2 maradt
SKU
99999561464

A Deer Stalker bino heveder nagyon praktikus módja a távcső hordozásának, különösen hosszabb távokon, vagy ha hegyekben vagy más egyenetlen terepen vadászik. Nemcsak a mellkasán tartja a távcsövet, hanem védi is azt, és számos más hasznos funkciót is kínál.

A Deer Stalker bino pánt abszolút kontrollt biztosít távcsöve felett vadászat közben. Hámrendszere megakadályozza, hogy mozgás közben a nyakában lógjon. A nagyméretű, csendes mágneses záródással ellátott pánt védi a távcsövet, amikor nincs használatban, a pánt pedig a nagy vagy kis távcsőmodellekhez állítható. Maga a távcsőtartó tok is eltávolítható, és csak a hevederrendszert használhatja, hogy a távcsövet a helyén tartsa a mellkasán. A bino heveder mindkét oldalán és alján MOLLE hurkok találhatók, a hevederhez mellékelt két sztreccs zseb vagy más MOLLE-kompatibilis tárgyak rögzítéséhez. Ráillesztheti például a távolságmérőjének tartóját, egy szélmérő palackot vagy más olyan tárgyakat, amelyeket a távcsővel együtt használ. A bino pánt puha, nagyon zajszegény, trikó anyagból készült. A pánt hátoldalán egy jó méretű zseb található a mobiltelefon, egy kis térkép vagy hasonló számára, valamint övhurok. Ez azt jelenti, hogy ha szeretné, leveheti a hevederrendszert, és a távcsőtáskát az övön hordhatja.

Write Your Own Review
Értékeld ezt a terméket:HARKILA Hordhám Deer Stalker Bino Strap Willow Green
Értékelésed